Hassas ciltler için özel olarak geliştirilen ilk vücut kremimiz, sadece 3 saniyede emilim sağlar* ve 3 güne kadar uzun süreli nemlendirme sunar. En çok satan yüz kremimiz ise cilde 72 saate kadar nem kazandırır**. Birlikte, derinlemesine nemlendirme için mükemmel bir set oluştururlar.
Cilde 72 saat boyunca nem sağlayarak yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazandırır
Ultra hafif dokusuyla cilde kolayca emilir
Yoğun nemlendirme için sürdürülebilir ve yenilenebilir Glacial Glycoprotein ile formüle edilmiştir
Günlük ve zorlu ortamlarda test edilmiştir
Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur
Hediye olarak vermek ya da kendiniz için saklamak için harika bir seçenek
Sınırlı sayıda üretilen özel tasarımla sunuluyor
SKUALAN
Skualan, zeytinden elde edilen ve ciltle olan yüksek uyumuyla bilinen, son derece arıtılmış nemlendirici bir yağdır. Kullanılan formüllerde Skualan, cildin nem bariyerini güçlendirmeye ve desteklemeye yardımcı olmasıyla bilinir.
PRO-SERAMİDLER
Seramidler, cildin dış katmanlarında doğal olarak bulunan lipidlerdir. Özellikle Pro-Seramidler, sağlıklı bir cilt bariyerinin büyük bir bölümünü oluşturur. Kullanılan formüllerde Pro-Seramidler, cilt bariyerini güçlendirmeye ve cildin çevresel faktörlere karşı daha iyi direnç göstermesine yardımcı olur.
Ultra Hydrated Face & Body - Nemlendirici ve Vücut Kremi Seti
NEMLENDİRUltra Facial Cream ile: Temizleme ve tonik uygulamasının ardından, cildinize nemlendirici yüz kremimizden nohut büyüklüğünde uygulayın.
YOĞUN NEM KAZANDIRUltra Body Squalane Cream ile: Hızla emilen hafif dokulu formülümüzü cildinize nazikçe masaj yaparak uygulayın. Daha derinlemesine etki için nemli cilde uygulayın.
Hydration All the Way Hediye Seti
İçindekiler
Ultra Facial Cream: 50ml (Tam Boy)
Ultra Body Mega Moisture Squalane Cream: 250ml (Tam Boy)